Jak vybrat nejlepší THC bonbony pro relaxaci a úlevu od stresu?
Ahoj všichni! Už nějakou dobu přemýšlím o vyzkoušení THC bonbonů na relaxaci, ale nemám s nimi žádnou zkušenost. Hledám něco, co mi pomůže uvolnit se po dlouhém dni, ale zároveň nechci být úplně "mimo". Máte nějaké tipy na osvědčené produkty? A jak si správně vybrat, aby účinek nebyl příliš silný nebo naopak slabý? Budu rád za jakékoli rady, protože v tomhle jsem úplný nováček.
3 zobrazení
Ahoj! Pokud hledáš něco pro relaxaci a úlevu od stresu, určitě doporučuji začít s bonbony, které mají nižší obsah THC, ideálně kolem 5 mg na kus. To ti umožní vyzkoušet, jak na tebe účinek působí, aniž by to bylo moc silné. Důležité je také zkontrolovat složení – některé obsahují přidané bylinky jako levanduli nebo meduňku, což může ještě více podpořit relaxaci. Já osobně mám dobrou zkušenost s produkty z této stránky: THC Bonbony, kde mají široký výběr různých druhů a příchutí. Hlavně se ale vyplatí počkat alespoň 60 minut po konzumaci, než si vezmeš další, protože účinek nastupuje pomaleji než u jiných forem THC.